reclamatie xtremx
+2
Creat|v3
MAkaveli7
6 participanți
Pagina 1 din 1
reclamatie xtremx
Se aude ca in data de 23 aprilie seara eu am intrat pe serv si am injurat pe totii..
sincer eu aveam alte treburi atunci si cand intru pe serv..ma trezesc cu destroy asa degeaba..
si xtremx nu esti cu nimic mai presus dai si u destroy fara sa intrebi..in fine dak voi credeti k eram eu..sa ramana asa..
Respect Br0nx.qzone.ro
P.C. Dak nu vreati sa ma primiti pe serv trebuia sa imi ziceti nu sa dati destroy degeaba..
sincer eu aveam alte treburi atunci si cand intru pe serv..ma trezesc cu destroy asa degeaba..
si xtremx nu esti cu nimic mai presus dai si u destroy fara sa intrebi..in fine dak voi credeti k eram eu..sa ramana asa..
Respect Br0nx.qzone.ro
P.C. Dak nu vreati sa ma primiti pe serv trebuia sa imi ziceti nu sa dati destroy degeaba..
MAkaveli7- Mesaje : 16
Data de înscriere : 10/04/2011
Varsta : 35
Localizare : Tgv ;|
Re:reclamatie xtremx
Maria si eu am fost asear p sv cand ai intrat tu si ne-ai injurat,dar nu ai fost tu....asa cred eu ca nu-ti vine in fire intri p sv si sa ne apuci sa ne injuri,ai mai facut-o dar asta s-a uitat.
Creat|v3- Mesaje : 103
Data de înscriere : 06/03/2011
Varsta : 28
Re: reclamatie xtremx
Ma sa fiu mai explicit eu aseara eram la ziua a lui un prieten si eram beat praf...deci nu aveam cum sa intru pe serv..in fine sa ramana asa si ms mult xtremx tineo tot asa
P.C . Ne auzim dak se poate .
P.C . Ne auzim dak se poate .
maka eu te stiu pe server de putzin timp.am inteles k ai mai intrat dar cum eu sunt mai nou nu te stiu dekt de acum.nu vreau sa tzin partea nimanui dar de unde sa stie xtremx k nu erai tu?nu stie nimeni asta.doar tu stii dak ai fost sau nu.dupa parerea mea el e acoperit de regulament.orice alt admin ar fi facut la fel.poate nu destroy k nu-i permite gradul dar ban sigur.acum,dak intr-adevar n-ai fost tu,e clar k a fost o neintzelegere pt kre vinovat este cel kre a intrat cu nick-ul tau.neintzelegerea se repara dar este mult prea mult sa spui k nu te vrem pe canal...
jihad- Mesaje : 50
Varsta : 45
Localizare : Constanta
Jihad ca sa stii dak sunt eu ma iei dupa IP si acolo sti 100% daca sunt eu sau nu...dak este ip la fel eu sunt dak nus eu..in fine voiam sa fac cv frum pe serv aici dar vad k NU SE POATE .
:)iei tu totu prea personal asa si esti tare suparat vad.eu acum,la faza cu ip-ul,pot sa vin sa zic k exista ip-uri kre se skimba si tu apoi vi si zici nuj ce si mai zice si altcineva si apoi zic si eu apoi si tu si tot asa:)ideea este k am putea discuta la nesfarsit pe tema asta si n-am ajunge niciunde.adevarul poate fi la fel de bine si de o parte si de cealalta sau la mijloc:)in fine vreau doar sa te asigur k n-a fost vorba despre faptul k nu esti dorit pe server.
jihad- Mesaje : 50
Varsta : 45
Localizare : Constanta
Si eu am luat destroy pe server da nu am facut atata caz...asta e se mai intampla si eu nu am luat pt ca am injurat sau pt coduri sau mai stiu eu ce,eu am luat pt ca aveam de la un server de deathrun un bind care daca apasai una din literele zxc facea reclama la server da am trecut peste si am jucat din nou,ma rog un destroy nu e un capat de lume...si atata timp cat ajuti serveru' nimeni nu poate zice ca nu te vrea pe server...
Grudge- Mesaje : 27
Data de înscriere : 30/03/2011
Varsta : 29
Localizare : Cluj
ca sa stii si uh jihad eu nu am ip care se schimba ca stiu toate chestiile despre Cs..si grundge asa e nu mare lucru un ban sau destroy dar sa iei pe degeaba nu tiar conveni uh ai zis k lai primit k ai injurat tu personal si lai meritat dar eu atata timp cat stiu ca nu am fost eu nu e corect nu crezi eu doar intrasem sa ma joc si incepe creative sa ma scoata din cs si apoi xtremx destroy...si asta e din cauza la copii care au intrat cu nick-ul meu...sincer sa fiu eu nu mai sunt copil si nici la minte nu mai sunt..si nu fac un caz mare k am luat un destroy dar vreau sa imi fac dreptate si pt k este cum zic eu .
Si ca sa stiti nu mai stau pe aici poate o data prin vizita pe la oamenii care se straduiec sa tina acest serv
Respect Lor se stiu ei..iubita mult buaah :p
Si ca sa stiti nu mai stau pe aici poate o data prin vizita pe la oamenii care se straduiec sa tina acest serv
Respect Lor se stiu ei..iubita mult buaah :p
Ce sa zic ..din cate am inteles erai tu cu numele tau si ai injurat si ai luat destroy ...si acum reclamatie ...cu ce motiv reclamatie?ca ai luat destroy?...pai scuza.ma ai luat destroy pe buna drepatate..nu ca tin cu ady dar.....chiar ti.a dat pe buna dreptate!. si asta am zis.o cu un motiv..ia cititi aici :
MAkaveli7 has left the game
*DEAD* MAkaveli7 : VA DAU MUIE LA TOTI SERVER DE BOSCHETI SI CODATI IDIOTI RETARDATII DREQ
SA VA MOARA FAMIILIA
asta ca sa numai existe comentarii!!
*DEAD* MAkaveli7 : VA DAU MUIE LA TOTI SERVER DE BOSCHETI SI CODATI IDIOTI RETARDATII DREQ
SA VA MOARA FAMIILIA
asta ca sa numai existe comentarii!!
da .. ai intrat ai jucat eram pe server ..... jucasei... tu sau altcineva .. cu nick-ul tau ...
SA VA MOARA FAMIILI
deci. imediat dupa ce ai zis/... ai iesit de pe server... nu stiu daca u ai fost sau altcineva... a fost nick-ul tau ... si asa am considerat eu ca trebuie facut... daca ..a fost altcineva... asta e .. eu atunci te-am prins pe server !!!
SA VA MOARA FAMIILI
deci. imediat dupa ce ai zis/... ai iesit de pe server... nu stiu daca u ai fost sau altcineva... a fost nick-ul tau ... si asa am considerat eu ca trebuie facut... daca ..a fost altcineva... asta e .. eu atunci te-am prins pe server !!!
XtremX- Mesaje : 12
Data de înscriere : 20/03/2011
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Ms de gg makaveli7 ! ... asa am sa o tin !... nu am nimic cu tine !...nu te-a gonit nimeni de pe server ! dar .... eu nu am de unde sa stiu daca ai fost u sau nu ...app de faza cu ip-ul .. si eu am ip dinamic ... ce-ar fii sa tin minte ip-ul de la toti playerii ! .. e o chestie... se poate cere slot ... daca vrei neaparat sa nu intre nimeni cu nick-ul tau... si atunci nu vor mai exista probleme deastea...
P.S. Daca nu ai fost u ... imi cer scz pt destroy .... cu toate ca... nu e mare lucru .... mi-a dat mie andra.. de placere destroy-uri ... si iti pun o intrebare .... Daca ai fii fost u in locul meu... ce ai fii facut ??
P.S. Daca nu ai fost u ... imi cer scz pt destroy .... cu toate ca... nu e mare lucru .... mi-a dat mie andra.. de placere destroy-uri ... si iti pun o intrebare .... Daca ai fii fost u in locul meu... ce ai fii facut ??
XtremX- Mesaje : 12
Data de înscriere : 20/03/2011
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
SA VA MOARA FAMIILIA
Sincer eu iam zis lu anda sami dea un slot si eu nush sa fi zis cuvintele de mai sus pt k nu e genul meu..
in fine sa ramana asa...cum am mai zis xtremx nu e mare lucru un destroy dar e vorba ca te trezesti cu el degeaba acuzat k ai injurat..oricare sa fi fost in locul meu ati fii ramas dar daca asa e pe la voi acum nu credeti nimik .
SA VA MOARA FAMIILIA
Sincer eu iam zis lu anda sami dea un slot si eu nush sa fi zis cuvintele de mai sus pt k nu e genul meu..
in fine sa ramana asa...cum am mai zis xtremx nu e mare lucru un destroy dar e vorba ca te trezesti cu el degeaba acuzat k ai injurat..oricare sa fi fost in locul meu ati fii ramas dar daca asa e pe la voi acum nu credeti nimik .
maka ..asa este pe la noi si peste tot ..daca injuri ..indiferent cu ce nume esti destroy+ban ..asa ca.....TC!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum