Un mic sfat
+2
Hessa
^Pr0^KiLl3r^
6 participanți
Pagina 1 din 1
Un mic sfat
Clopotel nu mai da ban permanent la cei care te injura ..dale si u llama sau ban 120 min..ai dat intr-o zi 4 banuri unu dupa altu k te-a facut codat ...nu am nimic cu tine nu ma intelege gresit..dar numai da banuri
Ps : asta e valabil pentru toti !!
Ps : asta e valabil pentru toti !!
^Pr0^KiLl3r^- Mesaje : 173
Data de înscriere : 06/03/2011
Varsta : 28
Localizare : Braila
Re:Un mic sfat
Zici ca suntem la analfabeti mha...tu esti profesoru si noi elevi..a zis odata anda sa nu dam ban permanent am inteles nu trb sa mai zici si tu....te da-i mare p'aici ca esti o pers. importanta..:-j
Sa te vad si p tne ca da-i ban permant ..Dupa sa vad ce mai zici
Recunoaste ca si tu ai dat de vreo 2 ori
Sa te vad si p tne ca da-i ban permant ..Dupa sa vad ce mai zici
Recunoaste ca si tu ai dat de vreo 2 ori
Creat|v3- Mesaje : 103
Re: Un mic sfat
aaaa auzi creative mai termina in p***a mea cu astea k nu oi fi u nustiu cn...scz de limbaj..pe srv knd esti nu vb cu mn..pe mess nu..pe forum nu postezi unde am zis de u..anda chiar te rog sa iei masuri :*...
haha ......vrei sa nu mai am admin nu?)....mda si cu limbaju ala..macar sa te abti...si nu esti nici o persoana importanta de ce sa vb cu tne
Creat|v3- Mesaje : 103
bn..dar si el sa se comporte ca atare k altfel nici eu nu incetez
r3 all ... da.. bine zis pro .... chestia .. dupa parerea mea .. sta in felul urmator .... daca ai juca si tu la fel ca si clopotel .. ai fii si tu injurat toata ziua ) ...sunt momente in care... pana si pe mine .. ma injura .... .. nu te poti abtine .. din dat ban ...
... te injura o data.. de 2 ori ..... amx_ban nume .. e cel mai usor ... dar... daca ai observat ... majoritatea intra cu alt nume din nou .. si iar te injura ..... deci amx_addban ip 0 .....
Ps ... majoritatea .. au ruter ... isi schimba ip-ul .. schimba numele... si joaca in continuare .. deci .. .. bineinteles... asta e parerea mea !
... te injura o data.. de 2 ori ..... amx_ban nume .. e cel mai usor ... dar... daca ai observat ... majoritatea intra cu alt nume din nou .. si iar te injura ..... deci amx_addban ip 0 .....
Ps ... majoritatea .. au ruter ... isi schimba ip-ul .. schimba numele... si joaca in continuare .. deci .. .. bineinteles... asta e parerea mea !
XtremX- Mesaje : 12
Data de înscriere : 20/03/2011
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
asa este ...... n-am nimic cu el
nu mai simplu e amx_llama nume?sau destroy decat ban?
...si daca intra iara si nu se potoleste dai din nou...macar sa nu stea admini degeaba
(aici ami dau cu parerea la ce a zis xtreamx)
...si daca intra iara si nu se potoleste dai din nou...macar sa nu stea admini degeaba
(aici ami dau cu parerea la ce a zis xtreamx)
sLowLoVe- Mesaje : 12
Data de înscriere : 13/03/2011
Varsta : 36
Localizare : cluj-napoca
XtremX a scris:r3 all ... da.. bine zis pro .... chestia .. dupa parerea mea .. sta in felul urmator .... daca ai juca si tu la fel ca si clopotel .. ai fii si tu injurat toata ziua ) ...sunt momente in care... pana si pe mine .. ma injura .... .. nu te poti abtine .. din dat ban ...
si daca au ip dinamic nu-i nimik le dai amx_quit nume asa se mai calmeaza cat de cat...pt 1-2 min...
gabi14musu- Mesaje : 109
Data de înscriere : 07/03/2011
Localizare : brasov
hai ca daca e pana acolo ...poti da ban si nu mai poate intra..(eu stiu)
da pnm daca dai banuri intruna...nu mai e nimeni pe sv:D
da pnm daca dai banuri intruna...nu mai e nimeni pe sv:D
sLowLoVe- Mesaje : 12
Data de înscriere : 13/03/2011
Localizare : cluj-napoca
gata ma k sa inteles mesaju' ....toti admini stiu knd sa dea ban si knd nu..eu a zis o parare..
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum